Maak het mee in Noord-Limburg

Zondag 2 april 2023 vond de 4e editie plaats van de Dag van de Maakindustrie in Noord-Limburg. De 18 deelnemende bedrijven in de gemeenten Venlo, Venray, Horst aan de Maas en Beesel mochten samen liefst 4.500 bezoekers ontvangen. Die waren razend enthousiast want zij gaven de bedrijfsbezoeken gemiddeld een 8,6 als waardering!

Op zondag 14 april 2024 is de 5e (jubileum)editie. 
 

Maak het mee in Midden-Limburg

Op zondag 1 oktober is de eerste editie van de Dag van de Maakindustrie in Midden-Limburg en een stukje Brabant. Je kunt in totaal 13 interessante bedrijven bezoeken in de gemeentes Leudal, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert in Limburg en de gemeente Cranendonck in Brabant. Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerkingsorganisatie Keyport. 


Maak het mee in Zuidoost-Brabant

Op zondag 1 oktober is de eerste editie van de Dag van de Maakindustrie in Midden-Limburg en een stukje Brabant. Je kunt in totaal 13 interessante bedrijven bezoeken in de gemeente Cranendonck in Brabant en de gemeentes Leudal, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert in Limburg. Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerkingsorganisatie Keyport.
 

VOOR BEDRIJVEN

Wil jij als bedrijf meedoen aan de open bedrijven dag en de deuren open zetten om mensen enthousiast te maken over jouw bedrijf? Wil je laten zien met welke passie jullie mooie producten maken en welke mogelijkheden voor stages en carrière jullie bieden? Informeer dan naar de mogelijkheden en stuur een e-mail