Maak het mee in Midden-Limburg

Na 4 succesvolle edities in Noord-Limburg is op zondag 1 oktober 2023 de eerste editie van de Dag van de Maakindustrie in Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. De open bedrijven dag wordt georganiseerd samen met Keyport, een samenwerkingsverband van bedrijfsleven, onderwijs en overheid in de gemeentes Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert in Limburg en de gemeente Cranendonck in Brabant. 

achtergrond Keyport.png


We gaan 1 oktober de deuren van de maakindustrie open zetten en jongeren enthousiast maken voor techniek en technische beroepsopleidingen, werkzoekenden kennis laten maken met interessante bedrijven om voor te werken en iedere andere nieuwsgierige inwoner van binnen en buiten de regio laten zien wat en hoe het gemaakt wordt in Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. 
 

VOOR BEDRIJVEN

Samenwerkingsverband Keyport en de organisatie van de Dag van de Maakindustrie slaan de handen ineen om hun gezamenlijk doel te bereiken: laten zien welke bijzondere producten er in de Keyport regio gemaakt worden door mooie bedrijven met volop carri√®remogelijkheden. 

Wil je meer weten over Keyport? Kijk dan op de website. Wil jij als bedrijf meedoen aan de open bedrijven dag en de deuren open zetten om mensen enthousiast te maken over jouw bedrijf? Wil je laten zien met welke passie jullie mooie producten maken en welke mogelijkheden voor stages en carrière jullie bieden? Informeer dan naar de mogelijkheden en stuur een e-mail