JOHN MAAKT HET BIJ UNISIGN

John Dielissen, Senior Monteur Eindmontage, is al sinds 1989 werkzaam bij Unisign. In de afgelopen 34 jaar bouwde John over de hele wereld de CNC-machines van Unisign op.

Werken bij Unisign
"Als Monteur Eindmontage bij Unisign ben ik een van de verantwoordelijke voor het assembleren van alle mechanische onderdelen tot complete CNC-machines. Ik ben alleen niet in deze functie begonnen”, vertelt hij. “Ik heb eerst een paar maanden de radiaal boormachine bediend, omdat ze daar niemand voor hadden. Van daaruit ben ik doorgestroomd naar de afdeling Mechanische Montage. Drie jaar lang ben ik met een ervaren monteur meegelopen om de kneepjes van het vak te leren. Mijn toenmalige chef zei destijds dat ik over een jaar of 10 wel een goede monteur zou zijn. Achteraf gezien heeft hij er niet ver naast gezeten.”

Werken over de hele wereld
"Wat het werken bij Unisign zo leuk maakt, is dat je elke dag iets nieuws kunt creëren. Vanuit het niets bouwen we machines op die de productiviteit van onze klanten verbeteren. Het is als het spelen met technisch Lego, maar dan op een grotere schaal en met echte impact”, vertelt John met een glimlach. De machines die Unisign maakt worden verkocht over heel de wereld. “Maar je moet dit ook niet romantischer voorstellen dan het is. Mensen denken wel eens dat ik heel veel van de wereld zie. Soms heb je inderdaad ruimte om er ergens nog eens een dag op uit te trekken. Maar vaak zie je ook alleen de fabriek en het hotel vanbinnen.”

Maak het mee bij Unisign op 14 april
Tijdens de Dag van de Maakindustrie nodigen we je uit om langs te komen bij Unisign. Ontdek zelf welke innovatieve CNC-machines worden ontwikkeld én op welke manier! Ga het gesprek aan met onder andere John en zijn gepassioneerde collega’s. “Kom gezellig langs en zie hoe we met onze eigen handen van niets iets maken, en waarom elke machine die we maken ons visitekaartje is. We staan klaar om je te laten zien wat Unisign te bieden heeft en wie weet, mag ik jou over een tijdje wel inwerken als Monteur Eindmontage!"

aanmelden

Instagram & LinkedIn bericht 1.png
Unisign_211.png
Instagram & LinkedIn bericht 3.png