Vostermans Companies

Maak kennis met Vostermans Companies

In 1952 begonnen in de achtertuin op de Pepijnstraat in Blerick, inmiddels uitgegroeid naar een internationale onderneming met een export naar meer dan 75 landen en vestigingen in China, Maleisië en Amerika. In Venlo ligt nog steeds het hart van de onderneming. Hier ontwikkelen, produceren en exporteren wij onze ventilatoren voor met name de agrarische-, industriële- en tuinbouwsector. Het bijzondere is, wij maken alles zelf. Van aluminium onderdelen in onze eigen aluminium gieterij, tot en met het spuiten van de kunststof waaiers voor de ventilatoren tot wel 140 cm groot.

Je maakt het bij Vostermans Companies

Vostermans Companies is een echt Venloos familiebedrijf met wereldwijd 425 medewerkers en meer dan 300 medewerkers in Venlo. Iedere dag werken we samen aan het behalen van bedrijfsdoelen, en het verder laten groeien en ontwikkelen van onze organisatie. Dit doen wij met passie en betrokkenheid en dat in de dynamische omgeving van echte maakindustrie. Bij ons maak je deel uit van de familie.
Iedere dag produceren we in Venlo meer dan duizend ventilatoren. Dit bereiken we alleen met een grote groep betrokken medewerkers met een grote diversiteit in opleidingsniveau- en achtergrond, die iedere dag met passie naar hun werk gaan, en een geavanceerd machinepark. Of je nu aan een productielijn staat, of de grote orders binnenhaalt, bij ons draagt iedereen zijn steentje bij aan het grote geheel.

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst 12:00 uur / 12:30 uur / 13:00 uur / 13:30 uur / 14:00 uur / 14:30 uur / 15:00 uur / 15:30 uur
Programmaduur 90 minuten
Praktisch - Bij Vostermans Companies kun je 24 maart deelnemen aan een van de georganiseerde rondleidingen met begeleiding;
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
- Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels - Het maken van foto's of video's is niet toegestaan;
- Volg de aanwijzingen van de gids op en raak in de aluminium gieterij geen hete gietstukken aan;
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
Bedrijf Vostermans Companies
Adres Parlevinkerweg 54
Postcode en Plaats 5928 NV Venlo-Blerick
Website http://www.vostermans.com
Telefoonnummer 077-3893232

De deelnemende bedrijven