Maak kennis met Stadler Service Nederland BV

Het Zwitserse Stadler Rail heeft als producent van eigentijdse trams en treinen een vooruitstrevende visie op het spoorvervoer. Met moderne en comfortabele treinen is Stadler succesvol in tientallen landen. Stadler heeft in Nederland een eigen service- en onderhoudsbedrijf: Stadler Service Nederland. Er zijn werkplaatsen in Leeuwarden, Nieuwegein, Venlo en Hengelo. Het hoofdkantoor is in Twello. 

Je maakt het bij Stadler Service Nederland BV

In totaal werken er bij Stadler Service Nederland BV zo’n 100 collega’s, waarvan 35 medewerkers op de vestiging in Venlo. Medewerkers, met doorgaans een mbo- of hbo opleidingsachtergrond, geven aan dat je bij Stadler werkt in een prettige sfeer en in een cultuur die open, eerlijk en informeel is. Bij Stadler wordt snel geschakeld en is men flexibel. En werk je als technicus aan treinen, dan is iedere dag opnieuw afwisselend en interessant. Beroepen die op de vestiging in Venlo voorkomen zijn onder meer onderhoudsmonteur trein, storingsmonteur trein, RAMS-engineer, werkvoorbereider trein, shiftleader, planner, magazijnmedewerker, hoofd bedrijfsbureau, locatiemanager en administratief medewerker.

 

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst 12:00 uur / 12:30 uur / 13:00 uur / 13:30 uur / 14:00 uur / 14:30 uur / 15:00 uur / 15:30 uur / 16:00 uur / 16:30 uur
Programmaduur 45 minuten
Praktisch - Bij Stadler kun je 11 maart deelnemen aan een van de georganiseerde rondleidingen met begeleiding;
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
- Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels - Het gebouw bevindt zich in een spooromgeving waar verkeer op het spoor is. Het is dan ook erg belangrijk om binnen de afgebakende wegen en paden te blijven.
Bedrijf Stadler Service Nederland BV
Adres Horsterweg 35
Postcode en Plaats 5928 NB Venlo-Blerick
Website http://www.stadlerrail.nl
Telefoonnummer 058-2334830

De deelnemende bedrijven