Maak kennis met Stadler Service Nederland BV

Het Zwitserse Stadler Rail heeft als producent van eigentijdse trams en treinen een vooruitstrevende visie op het spoorvervoer. Stadler heeft in Nederland een eigen service- en onderhoudsbedrijf: Stadler Service Nederland. Er zijn werkplaatsen in Leeuwarden, Venlo, Hengelo en nog een werkplaats in ontwikkeling. Het hoofdkantoor is in Twello.

Je maakt het bij Stadler Service Nederland BV

In totaal werken er bij Stadler Service Nederland BV zo’n 120 collega’s, waarvan 35 medewerkers op de vestiging in Venlo. Medewerkers, met doorgaans een mbo- of hbo opleidingsachtergrond, geven aan dat je bij Stadler werkt in een prettige sfeer en in een cultuur die open, eerlijk en informeel is. Bij Stadler wordt snel geschakeld en is men flexibel. En werk je als technicus aan treinen, dan is iedere dag opnieuw afwisselend en interessant want er zit een grote diversiteit aan techniek in de treinen. Bij Stadler ben je verzekerd van werk voor de langere termijn vanwege de lange onderhoudscontracten die met opdrachtgevers zijn afgesloten. Daarnaast worden veel ontwikkelingsmogelijkheden geboden. Beroepen die op de vestiging in Venlo voorkomen zijn onder meer onderhoudsmonteur trein, storingsmonteur trein, RAMS-engineer, werkvoorbereider trein, shiftleader, planner, magazijnmedewerker, hoofd bedrijfsbureau, locatiemanager en administratief medewerker.

 

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst 12:00 uur / 12:30 uur / 13:00 uur / 13:30 uur / 14:00 uur / 14:30 uur / 15:00 uur / 15:30 uur / 16:00 uur
Programmaduur 45 minuten
Praktisch - Bij Stadler kun je deelnemen aan een van de georganiseerde rondleidingen met begeleiding;
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
- Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels - Het gebouw bevindt zich in een spooromgeving waar verkeer op het spoor is. Het is dan ook erg belangrijk om binnen de afgebakende wegen en paden te blijven.
Bedrijf Stadler Service Nederland BV
Adres Horsterweg 35
Postcode en Plaats 5928 NB Venlo-Blerick
Website https://www.stadlerrail.com/nl/
Telefoonnummer 058-2334830

De deelnemende bedrijven