Staco Nederland BV

Maak kennis met Staco Nederland BV

Staco produceert en levert een compleet assortiment roosters, traptreden en aanverwante producten in staal, RVS, aluminium en kunststof. Onze hoogwaardige producten worden toegepast in de meest uiteenlopende branches. Zo vinden ze hun weg in onder meer de woning- en utiliteitsbouw, industrie, offshore, scheepsbouw, agrosector en de weg- en waterbouw. En hoewel ze van oudsher vooral werden gebruikt als vloerrooster, is dat al lang niet meer de enige toepassing en leveren onze producten een wezenlijke bijdrage aan de architectuur van gebouwen. Er is een bijdrage geleverd aan talloze spraakmakende projecten waaronder bijvoorbeeld de Hoekse lijn, Schiphol P3 parking, British Museum in Londen en het Beursgebouw in Keulen.

Je maakt het bij Staco Nederland BV

Binnen Staco Nederland maak je onderdeel uit van een gezond bedrijf waarin je als werknemer ruimte krijgt om te groeien en je horizon te verbreden. Inzet wordt beloond en kansen liggen voor het oprapen. Staco Nederland heeft regelmatig functies en stageplekken van een uiteenlopend niveau in de productie, werkvoorbereiding en op de verkoopafdeling beschikbaar.

 

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst 12:00 uur / 13:00 uur / 14:00 uur / 15:00 uur / 16:00 uur
Programmaduur 60 minuten
Praktisch - Bij Staco Nederland BV kun je 24 maart deelnemen aan een van de georganiseerde rondleidingen met begeleiding;
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
- Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels - Kinderen onder de 18 jaar alleen onder begeleiding van volwassenen;
- Het maken van foto's of video's is niet toegestaan.
Bedrijf Staco Nederland BV
Adres Sint Jozefweg 68
Postcode en Plaats 5953 JP REUVER
Website http://www.stacoroosters.nl
Telefoonnummer 077-4742929

De deelnemende bedrijven