Maak kennis met Marcelissen Food Processing Machinery

Marcelissen Food Processing Machinery is de partner voor verwerkingsbedrijven in het realiseren van bedrijfsgroei- en zekerheid.

Als marktleider op het gebied van voedselverwerkende machines voor aardappelen, bieten, wortelen en overige knolgroenten levert Marcelissen innovatieve, technische en kwalitatief hoogstaande oplossingen die bijdragen aan een betere wereld. Ook blijven wij ons continu ontwikkelen op het gebied van afvalverwerking en maken wij ons hard voor het verminderen van voedselverspilling.

Vanuit passie voor ons vak én het eindproduct van onze klanten, leveren wij al meer dan 70 jaar klantgerichte oplossingen, momenteel met een team van 23 betrokken medewerkers en een wereldwijd netwerk van agenten die dag en nacht voor u klaarstaan!

Innovatie en samen groeien, daar staan wij voor! 

Je maakt het bij Marcelissen Food Processing Machinery

Marcelissen heeft in de afgelopen decennia een uitstekende reputatie verworven in de markt. Met aansprekende projecten, kwalitatief hoogwaardige producten én innovaties maken we daadwerkelijk het verschil voor onze klanten.

Wat ons écht uniek maakt is onze persoonlijke benadering en uitstekende service bij grote én kleine voedselverwerkende projecten en processen. Met een team van betrokken collega’s staan wij iedere dag weer klaar voor onze klanten om ze de best mogelijke oplossing te bieden.

Daar komt bij dat Marcelissen alles onder één dak heeft ondergebracht. Zowel inkoop, productie, engineering & R&D, marketing & sales en financiën werken allemaal samen in het mooie Belfeld.

Benieuwd of Marcelissen bij jou past? Kom langs op de Dag van de Maakindustrie en maak kennis met ons mooie bedrijf en alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Samen delen in succes, daar staan wij voor!

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst 12:00 uur / 13:00 uur / 14:00 uur / 15:00 uur / 16:00 uur
Programmaduur 60 minuten
Praktisch - Je kunt hier 15 maart deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
- Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels - Kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van volwassenen;
- Foto’s en/of video’s maken is niet toegestaan;
- Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers.
Bedrijf Marcelissen
Adres Blauwwater 14
Postcode en Plaats 5951 DB Belfeld
Website http://www.marcelissen.nl
Telefoonnummer 077 475 20 02

De deelnemende bedrijven