Maak kennis met Marcelissen Food Processing Machinery

Wie zijn wij precies?
We zijn een familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring. Dat familiegevoel, daar zijn we trots op. We hebben hart voor elkaar, voor anderen én voor onze omgeving. Voedselwerkende machines bouwen is topsport, en met die mentaliteit gaan we dan ook elke dag aan het werk. Ondernemerschap zit in onze genen, en die geestdrift zie je in alle lagen van het bedrijf terug. We zijn kennisleider op het gebied van machinale voedselverwerking, en die kennis delen we graag. Want samenwerking geeft kracht, verlegt grenzen en zorgt voor topresultaten.

Wat doen wij elke dag?
We leveren hoogwaardige totaaloplossingen waarmee de productieprocessen van onze klanten rendabel en verantwoord blijven draaien. Dit doen we onder het credo; ‘we hebben nog nooit een probleem niet opgelost’. Met die opvatting grijpen wij iedere uitdaging met beide handen aan. Vanuit onze thuisbasis in Belfeld leveren wij in-house R&D, engineering, productie en 24/7 service & support aan klanten wereldwijd. Onze machines draaien inmiddels in meer dan 100  landen. Dagelijks verleggen we grenzen samen met ons netwerk van wereldwijde agenten en dealers die passen bij het DNA van Marcelissen.

Waarin geloven wij?
Bij Marcelissen geloven wij in een gezonde toekomst. Een wereld waarin niemand honger lijdt, afval niet meer bestaat en mens en natuur in balans zijn. Waarin organische stoffen, voedingsmiddelen en voedsel optimaal worden benut. Daarom helpen we mensen en organisaties om verantwoord om te gaan met voedselverwerkende processen. Zo dragen we bij aan een betere wereld voor de generaties van vandaag en morgen.

Je maakt het bij Marcelissen Food Processing Machinery

De afgelopen decennia heeft Marcelissen zich geprofileerd als innovatieve en betrouwbare partner binnen de voedselverwerkende industrie. Met aantrekkelijke projecten, waar we innovatieve oplossingen combineren met robuuste betrouwbare machines, lost Marcelissen elk klantvraagstuk tot in de puntjes op.

Door onze brede klantgroepen zijn wij het ene moment die innovatieve partner die, met inachtneming van zowel de financiële als ecologische implicaties, een custom-made productielijn levert aan een boerenverwerker en het volgende moment treden we op als betrouwbare leverancier die al decennia duurzame, gestandaardiseerde machines aan multinationals levert. Altijd met een persoonlijk advies, rekening houdend met wensen en eisen van de klant, waarbij we streven naar het optimale resultaat.

We zijn in staat om complexe vraagstukken op te lossen, doordat we binnen Marcelissen alles onder één dak hebben ondergebracht. Zowel Marketing & Sales, P&O, CI, Financiën, Engineering & R&D, Inkoop, Productie, Service & Support; allemaal werken ze samen in het mooie Belfeld!

Nieuwsgierig naar wat we zo allemaal doen bij Marcelissen? Of ben je benieuwd naar alle verschillende (afstudeer-)stages die wij bieden? Kom dan langs op de Dag van de Maakindustrie en maak kennis met ons mooie bedrijf en alle mogelijkheden die er zijn!

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst 12:00 uur / 13:00 uur / 14:00 uur / 15:00 uur / 16:00 uur
Programmaduur 60 minuten
Praktisch - Je kunt hier 10 april deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
- Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels - Kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van volwassenen;
- Foto’s en/of video’s maken is niet toegestaan;
- Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers.
Bedrijf Marcelissen
Adres Blauwwater 14
Postcode en Plaats 5951 DB Belfeld
Website http://www.marcelissen.nl
Telefoonnummer 077 475 20 02

De deelnemende bedrijven