Maak kennis met Inther Group

Inther Group te Venray is een system integrator van logistieke automatiseringssystemen. Wij realiseren wereldwijd logistieke projecten waarbij we complete distributiecentra en magazijnen inrichten. Wat onze projecten uniek maakt is onze eigen ontwikkelde software (Inther LC) die een centrale rol speelt in het realiseren van de projecten. Inther luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor zijn projecten.

Je maakt het bij Inther Group

Inther Group is een organisatie waar professionaliteit samenkomt met een flexibele, jonge en dynamische club werknemers. Wij investeren in ons personeel en zorgen dat zij alle handvaten krijgen om zich te ontwikkelen tot een professional, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Wij bewegen ons in een snel veranderende internationale branche waardoor wij continu willen en moeten blijven innoveren en leren. Heb jij interesse in de mooiste techniek? En wil jij samen met je collega’s je successen vieren op onze wekelijkse borrels? Kom dan werken bij Inther Group!

Inther Group is altijd op zoek naar talent! Bij ons krijg je de ruimte om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Samen met jou kunnen wij blijven innoveren en de mooiste technieken blijven inzetten bij onze klanten. Heb jij interesse om te werken bij de leukste werkgever van de regio? Bekijk snel onze vacatures op werkenbijinther.nl en bezoek ons op de Dag van de Maakindustrie!

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst 12:00 uur / 13:00 uur / 13:30 uur / 14:00 uur / 14:30 uur / 15:00 uur / 16:00 uur
Programmaduur 75 minuten
Praktisch - Je kunt hier 10 april deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
- Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels - Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
- Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
- Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers.
Bedrijf Inther Group
Adres De Amfoor 15
Postcode en Plaats 5807 GW Venray
Website http://www.inthergroup.nl
Telefoonnummer 0478-502575

De deelnemende bedrijven