Maak kennis met Interchemie

Interchemie werd in 1979 opgericht in Castenray. Hoewel klein begonnen, is het bedrijf nu een wereldwijde leverancier van veterinaire producten, zoals diergeneesmiddelen, diervoeders en ontsmettingsmiddelen. Bij Interchemie worden de beste grondstoffen gemengd in verschillende recepten om een eindproduct te maken dat door de boer of dierenarts aan de dieren gegeven kan worden om ze te genezen of te zorgen dat ze niet ziek worden. Er is een eigen laboratorium waar alle grondstoffen die binnen komen én de eindproducten die naar de klant gaan, nauwgezet gecontroleerd worden. De eindproducten zijn poeders of drankjes die in verschillende verpakkingen uitgeleverd worden, van 10 gram tot 25 liter.

Je maakt het bij Interchemie

Ben je nauwkeurig en hou je van afwisseling in je werk, kun je goed alleen werken en werk je graag samen, dan zit je bij Interchemie goed op je plek. Je werkt in een relatief klein team waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan een groter doel: het gezond houden of maken van dieren. Je kunt met elk opleidingsniveau aan de slag, in een functie als productiemedewerker, operator of procesoperator en een interne opleiding doen of specialisatie volgen. Bij Interchemie werk je in een groeiend familiebedrijf en dat merk je aan de informele omgang met elkaar. Het motto is om het samen te doen, zodat je nooit alleen staat voor een eventuele uitdaging. Medewerkers zijn trots om te werken bij een bedrijf dat actief is in 150 landen over de hele wereld.

Bij Interchemie kun je meteen aan de slag! Momenteel zijn er de volgende vacatures:
- Monteur
- Voorbereider
- Operator
- Operator B
- Productiemedewerker
- QC Technicus
- Shipping coördinator
- Schoonmaakster

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst 12:00 uur / 12:30 uur / 13:00 uur / 13:30 uur / 14:00 uur / 14:30 uur / 15:00 uur / 15:30 uur
Programmaduur 60 minuten
Praktisch - Je kunt hier 10 april deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
- Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels - Minimumleeftijd 12 jaar;
- Jongeren tussen de 12 en 18 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
- Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
- Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers.
Bedrijf Interchemie
Adres Metaalweg 8
Postcode en Plaats 5804 CG Venray
Website http://www.interchemie.com
Telefoonnummer 088 525 2250

De deelnemende bedrijven