GTL Europe

Maak kennis met GTL Europe

GTL Europe biedt een compleet productenpakket aan voor composteringsbedrijven en champignonkwekerijen: van klimaatbehandelingsinstallaties en machines tot de volledige inrichting van grondstofbedrijven en champignonteeltbedrijven. GTL Europe levert niet alleen losse componenten, maar voert ook turnkey-projecten uit. Met ruim 135 medewerkers en klanten verspreid over de hele wereld, behoort GTL Europe dan ook tot de grote spelers in de compostering en champignonteelt.

Je maakt het bij GTL Europe

Als je werkt bij GTL Europe dan werk je in een sector met veel toekomstperspectief. Denk aan paddestoelen als vleesvervanger, of als verpakkingsmateriaal of textiel. Men vindt het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen en daarom is er veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Er zijn ontwikkelingsmogelijkheden met cursussen intern en extern en je kunt binnen het hele bedrijf doorgroeien. Er is oog voor een goede werk-privé balans in een open bedrijfscultuur.

Functies die bij GTL Europe voorkomen op vmbo- t/m hbo-niveau zijn onder andere projectleider, sales manager, lasser, constructiewerker, calculator, tekenaar, operator lasrobot, logistiek medewerker, monteur binnen-/buitendienst, finance en software developer. Een mooi bedrijf waar je samen werkt aan producten die de hele wereld over gaan!

 

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst 12:00 uur / 13:00 uur / 14:00 uur / 15:00 uur / 16:00 uur
Programmaduur 60 minuten
Praktisch - Je kunt hier 10 april deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
- Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels - Jongeren t/m 18 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
- Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
Bedrijf GTL Europe
Adres Hudsonweg 2
Postcode en Plaats 5928 LW Venlo
Website http://www.gtl-europe.nl
Telefoonnummer 077-3967777

De deelnemende bedrijven