Canon Production Printing

Maak kennis met Canon Production Printing

Canon Production Printing ... en de oneindige mogelijkheden van printers

Bij Canon Production Printing maken we printers en software waarmee onze klanten niet alleen boeken, glossy magazines en de allergrootste reclameposters maken, maar waarmee we ook tegels, behang, textiel en zelfs exacte reproducties van beroemde schilderijen kunnen printen. Al meer dan 140 jaar bedenken én maken we innovatieve producten die door professionals over de hele wereld gebruikt worden.

Je maakt het bij Canon Production Printing

Samenwerken is essentieel bij Canon Production Printing

Bij Canon Production Printing in Venlo werken bijna 2000 mensen samen aan de ontwikkeling en productie van de beste en meest productieve printers ter wereld. Concepten, technologieën en prototypes worden door R&D ontwikkeld, productievoorbereiding en assemblage wordt door onze manufacturing-specialisten gedaan. Toners, inkten en zelfs printkoppen voor onze printers ontwikkelen en produceren we zelf, en vanuit Venlo leveren we de meest uiteenlopende materialen om óp te printen.

Met zoveel specialismes om onze hightech producten te maken is samenwerken in onze multidisciplinaire en vaak ook internationale teams essentieel. We zijn dan ook op zoek naar (technische) specialisten op allerlei gebieden die mee willen helpen om onze producten nog beter en onze processen nog efficiënter te maken. Bij Canon Production Printing ben je lid van een team en we bieden je de ruimte om te groeien in je vak, of door te groeien naar andere functies. Ben je op zoek naar een mooie baan met een uitdaging en voel je je hierdoor aangesproken? Mail ons op careers@cpp.canon

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:
- Production Engineer
- Procurement Account Manager
- Mechanical- Mechatronic Engineer / Designer / Architect
- Supply Chain Engineer
- Financial / Business Controller
- Logistieke operators
- Assembly operators (mechatronica)
- Proces operators (Vapro)
 

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst uur
Programmaduur minuten
Praktisch Het bezoeken van Canon Production Printing is helaas niet meer mogelijk.
Gedrags- en huisregels
Bedrijf Canon Production Printing (voormalig Océ)
Adres Sint Urbanusweg 17
Postcode en Plaats 5914 CB VENLO
Website https://cpp.canon/
Telefoonnummer +31 77 359 2222

De deelnemende bedrijven