Maak kennis met vistaprint

[ DE RONDLEIDINGEN ZIJN VOL; DE VERPLICHTE VOORINSCHRIJVING IS GESLOTEN]

Wil jij een kijkje komen nemen achter de schermen van de eerste en grootste drukkerij van de wereld? Bij VistaPrint zetten we onze passie voor technologie, ontwerp, productie en klanten in om kleine bedrijven groots te laten voelen. In onze geavanceerde productieomgeving in Venlo, produceren wij marketingmateriaal voor de kleine ondernemer.

Kom bij ons kijken op zondag 14 april én ontdek de vele carrièremogelijkheden die er bij ons zijn voor mensen met een technische en engineering achtergrond of mensen die graag een bijdrage leveren in de productie. 

JE MAAKT HET BIJ vistaprint

Bij VistaPrint gaan we veel verder dan alleen drukwerk. Onze toegewijde productieteams zetten zich in om producten van wereldklasse te creëren, en dat is nog maar het begin. Wij zijn de brug tussen digitaal en analoog, waarbij we geavanceerde technologieën inzetten om kleine ondernemingen te ondersteunen. Of het nu gaat om visitekaartjes of gepersonaliseerde promotieartikelen, spandoeken, stickers, of zelfs complexe logistieke en sorteeroplossingen, wij staan klaar.

Bij VistaPrint is innovatie onze kern. Wij werken samen als een hecht team van vertrouwde collega's, gedreven om grensverleggende oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. We positioneren onszelf niet alleen als leveranciers, maar als allround marketingpartners voor de kleine ondernemer.

Ben je klaar om te leren, te groeien en een blijvende impact te maken op kleine bedrijven wereldwijd? Sluit je dan aan bij VistaPrint waar jouw passie voor innovatie en je toewijding aan groei samenkomen om werkelijk iets buitengewoons te bereiken. Welkom in de wereld waar elke dag een kans is om het verschil te maken. Welkom bij VistaPrint.

Kijk op onze website voor jouw carrièremogelijkheden.
 

lotte en ron maken het bij vistaprint

vistaprint311.jpg

VistaPrint is een duidelijk voorbeeld waar talenten van diverse medewerkers samenkomen om de maakindustrie te blijven vernieuwen en te inspireren. Het bedrijf staat bekend om het drukken van o.a. visitekaartjes. Maar dat dit slechts het topje van de ijsberg is; dat weten Lotte Peeters en Ron Hoeijmakers ons goed te vertellen!

Mooie kansen voor starters én professionals
"Ik ben bij VistaPrint gestart als stagiaire toen ik bezig was met de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde in Eindhoven," vertelt Lotte. "Na mijn afstuderen heb ik mijn stagebegeleider een appje gestuurd om te vragen naar de mogelijkheden.''

lees verder

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30 - 15:00
Programmaduur: 75 minuten
Praktisch:
  • Vooraf aanmelden is verplicht;
  • Minimumleeftijd 10 jaar;
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding OF op eigen gelegenheid rondlopen waarbij je uitleg krijgt van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid ter hoogte van poort 17, een verkeersregelaar zal bezoekers naar de juiste plek begeleiden.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Het maken van foto's of video's is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers;
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: Vistaprint
Adres: Hudsonweg 8
5928 LW Venlo
Website: www.vistaprint.nl/

Andere deelnemende bedrijven