Maak kennis met vdl staalservice

VDL Staalservice is een onderdeel van de VDL Groep. Als toeleverbedrijf zijn we gespecialiseerd in het verwerken van hoogsterkte staal en het maken van lassamenstellingen die de ruggengraat van de producten van onze klanten vormen. In het bewerken en samenstellen van staal en non-ferro metalen zijn wij met recht een “zwaargewicht” te noemen. Hoge tonnages en grote formaten zijn voor ons geen probleem.

We voorzien militaire voertuigen van pantserstaal, bouwen zware machines voor bijvoorbeeld recycling en we maken onderdelen voor heftrucks, trailers, vrachtauto's en boten. 

We zijn experts in het vervaardigen van lassamenstellingen uit (pantser)staal, RVS en aluminium en een van de weinige Europese toeleveranciers die ervaring heeft met het verlassen van pantserstaal. Daardoor zijn we partner van diverse producenten binnen de Europese defensie industrie. 

JE MAAKT HET BIJ vdl staalservice

Heb jij passie voor techniek? En gaat jouw hart sneller kloppen van pantservoertuigen en grote stalen constructies? Dan zijn wij op zoek naar jou! VDL Staalservice is gespecialiseerd in plaatbewerkingen en lassamenstellingen voor klanten in diverse niche markten. Wij bewerken samenstellingen van metaal in de breedste zin van het woord: van eenvoudig ijzer tot hoogwaardig pantserstaal, maar ook RVS en aluminium. Wij zijn een one-stop-shop leverancier, waarbij je zowel werkt aan repeat producten als eenmalige projecten zoals defensie voertuigen en lassamenstellingen van een vliegtuigsimulator. 

Bij ons is het werk altijd afwisselend en specialistisch. Dat vraagt van jou zelfstandigheid en vakmanschap. We bieden je uitdagingen op allerlei niveaus. Binnen een klein team van professionals krijg je alle kansen om je te ontwikkelen en door te groeien binnen een organisatie met continuïteit en een no-nonsense cultuur. Lees er meer over op onze website

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30 - 15:00
Programmaduur: 45 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers; 
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: VDL Staalservice
Adres: Celsiusstraat 13
6003 DG Weert
Website: www.vdlstaalservice.nl/nl

Andere deelnemende bedrijven