Maak kennis met sormac

[ DE RONDLEIDINGEN ZIJN VOL; DE VERPLICHTE VOORINSCHRIJVING IS GESLOTEN]

Sormac is gevestigd in Venlo en ruim honderd jaar geleden ontstaan. Wereldwijd zijn wij dé specialist in het ontwikkelen en vervaardigen van oplossingen voor de groentenverwerkende industrie. Wij hebben een sterke reputatie op het gebied van schilmachines voor aardappelen, wortelen en uien, en zijn de meest vooruitstrevende producent van was- en droogsystemen voor bladgroenten. Sormac luistert naar de wensen van haar klanten en vertaalt dit naar de juiste oplossing. Onze kernwaarden staan hierbij centraal: betrouwbaarheid, kwaliteit en kennis.

Sormac beheert het volledige productieproces wat maximale controle biedt over kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit. Het zorgt voor een gestroomlijnde ontwikkeling en productie van onze machines en verwerkingslijnen, en voor een naadloze integratie van innovaties.

Ontmoet Sormac en ontdek het productieproces van onze machines en verwerkingslijnen: van verkoop tot ontwerp, en van productie tot kwaliteitscontrole. Laat je inspireren door de techniek achter een geschilde aardappel of gewassen spinazie!

Sormac3.jpg

JE MAAKT HET BIJ Sormac

Sormac is een professionele en innovatieve organisatie. Wij staan bekend om onze expertise, hoogwaardige machines en op maat gemaakte oplossingen. Met ruim 130 specialisten in een inspirerende werkomgeving werken wij samen aan prachtige projecten en bereiken we samen onze doelen. Daarbij investeren wij in onze toekomst door specialisten op te leiden en groeimogelijkheden aan te bieden. Dit verbetert niet alleen de kennis van onze mensen, maar ook de kwaliteit van onze machines en het eindproduct.

Dagelijks werken de specialisten met hart en ziel voor Sormac in een informele en prettige werksfeer, een echt familiegevoel. Van Sales Managers tot Engineers; van Lassers tot Monteurs; van Laboratorium tot Service. Samen werken wij aan de betrouwbaarheid, kwaliteit en kennis van en binnen Sormac.

Benieuwd naar actuele vacatures? Kijk dan eens op onze website.
 

marcel maakt het bij sormac

sormac111.png

Maak kennis met Marcel van den Hombergh (54), een ervaren vakman en onmisbare schakel binnen het team van Sormac; een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat machines en verwerkingslijnen ontwikkelt en produceert voor de groenten- en fruitverwerkende versindustrie. Marcel startte zijn avontuur bij Sormac in juli 2018 en heeft sindsdien geen moment stilgezeten. Tijd om een duik te nemen in zijn veelzijdige functie als Medewerker Verspaning.

Vakman met passie
Aan het begin van het interview werd het direct duidelijk: hier zit een vakman met een passie voor verspaning. De Medewerker Verspaning houdt zich bezig met fijnmechanisch metaaltechniek, taken die zij uitvoeren zijn: het draaien en frezen van RVS-onderdelen die worden gebruikt bij het bouwen van machines. 

lees verder

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:15 - 11:30 - 11:45 - 12:00 - 12:15 - 12:30 - 12:45 - 13:00 - 13:15 - 13:30 - 13:45 - 14:00 - 14:15 - 14:30 - 14:45 - 15:00
Programmaduur: 90 minuten
Praktisch:
  • Vooraf aanmelden is verplicht;
  • Je kunt deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Het maken van foto's of video's is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers;
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: Sormac
Adres: Huiskensstraat 68
5916 PN Venlo
Website: www.sormac.eu/nl/

Andere deelnemende bedrijven