Maak kennis met rijvers

Grote kans dat jij ons eerder tegengekomen bent… Toen je aanschoof aan een tafeltje in een restaurant of je beker weggooide in een prullenbak bij de bioscoop. Of misschien wel op het moment dat je jouw koffer bij de incheckbalie van het vliegveld neerzette of je reistas in de kast op je hotelkamer. Tafels, afvalmeubels, balies, kasten, we maken het allemaal. Net als werkplekken, bootonderdelen, verkeersborden en rompen van turntoestellen. En dat alles van hout. Enorme platen gaan ons indrukwekkend groot machinepark in en worden vanuit een robotmagazijn gezaagd, gefreesd, verlijmd en (deels) gemonteerd. Gemaakte producten worden vervolgens ingepakt en aan onze klanten geleverd. Ons unieke bedrijf met eigen ogen zien en beleven? Je bent van harte welkom!

rijvers_prijs.jpeg
collage_projecten.jpg

JE MAAKT HET BIJ rijvers

Rijvers is uit het juiste hout gesneden, al 70 jaar lang! Zo stonden we in de finale als meest maatschappelijk verantwoord ondernemer van Midden-Limburg. We kennen een platte organisatiestructuur; teams zijn zelfsturend en er wordt afdelingsoverstijgend gewerkt.  

Ben jij bereid om taken van collega’s over te nemen, spreekt eigen verantwoordelijkheid en zelf beslissingen mogen nemen jou aan? Floreer jij in een familiecultuur met een grote betrokkenheid tussen de medewerkers en waarbij de sfeer informeel is? Dan hoor jij bij onze crew die het succes van jezelf en ons bedrijf bepaalt! 

Tijdens de open dag op 1 oktober kun je ons ervaren en vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden om bij ons te komen werken.

Wist je dat Rijvers in de finale staat voor de Weerterlandprijs 2023? Deze prijs wordt uitgereikt aan een succesvol, onderscheidend en ondernemend bedrijf uit Weert en Nederweert. Onze podiumplek bevestigt dat wij goed aan de weg timmeren en dus meer dan een bezoekje waard zijn tijdens de Open Dag!

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30 - 15:00 - 15:30
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Er is vrije inloop tussen 11.00 en 16.00 uur: vooraf aanmelden voor een tijdstip is wenselijk, niet verplicht;
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en in de buurt.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: Rijvers
Adres: Princenweg 7
6002 AK Weert
Website: www.rijversweert.nl

Andere deelnemende bedrijven