MAAK KENNIS MET optiwa

Optiwa is gevestigd in Reuver en is opgericht in 1957. Het bedrijf produceert complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Het bedrijf levert kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten waarbij vrijwel géén afwijking getolereerd wordt. Zo’n fijnmazig product of onderdeel kan bijvoorbeeld terecht komen in een elektronenmicroscoop. 

Optiwa maakt daarbij gebruik van de modernste productietechnologieën. Het bedrijf, dat onderdeel is van Frencken Europe BV, levert onder andere aan de medische, analytische en semiconductor-industrie, met klanten als Thermo Fisher, ASML, Trumpf en Philips.

Je maakt het bij OPTIWA

Optiwa in Reuver is een bedrijf met een informele en gezellige sfeer, waar desondanks heel secuur gewerkt wordt en waar je grote verantwoordelijkheid hebt voor de kwaliteit van je werk. Functies variëren van vmbo t/m hbo-niveau. Beroepen die er voorkomen zijn onder meer process engineer, CNC-frezer, CNC-draaier, cleanroom medewerker, bankwerker, meettechnicus, set-up engineer en medewerker bedrijfsbureau. 

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 12:00 - 13:00 - 14:00 - 15:00
Programmaduur: 75 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van volwassenen;
  • Foto's en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers.
Bedrijf: Optiwa
Adres: Molenweg 3
5953 JR Reuver

Andere deelnemende bedrijven