MAAK KENNIS MET optiwa

Bij Optiwa draait alles om precisie. Ze maken onderdelen met een precisie van 0,0001 millimeter, ongeveer 600 keer kleiner dan de dikte van een mensenhaar! Hun specialiteit is het maken van mechanische onderdelen op een heel hoog niveau. Deze onderdelen worden gebruikt in belangrijke apparaten, zoals elektronenmicroscopen en in de high-tech industrie.  

Optiwa is onderdeel van Frencken Europe en levert onder andere aan de medische, analytische en semiconductor-industrie, met klanten als Thermo Fisher, ASML, Trumpf en Philips.

Je maakt het bij OPTIWA

Optiwa in Reuver is een bedrijf met een informele en gezellige sfeer, waar desondanks heel secuur gewerkt wordt en waar je grote verantwoordelijkheid hebt voor de kwaliteit van je werk. Functies variëren van vmbo t/m hbo-niveau. Beroepen die er voorkomen zijn onder meer process engineer, CNC-frezer, CNC-draaier, cleanroom medewerker, bankwerker, meettechnicus, set-up engineer en medewerker bedrijfsbureau. 
 

berny maakt het bij optiwa

optiwa_211.jpg

Maak kennis met Berny op het Veld, een gedreven werkneemster met een uniek arbeidsverleden waarin ze haar weg vond vanuit de beauty wereld naar de maakindustrie. Haar verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe persoonlijke wensen, doorzettingsvermogen en een open geest kunnen leiden tot verrassende en succesvolle loopbaankeuzes!

Van de drogisterij naar de fabriek
Toen aan het begin van het interview naar Berny’s achtergrond werd gevraagd, kwam er een verrassend en tegelijkertijd inspirerend antwoord. “Ik heb de opleiding tot drogist en schoonheidsspecialiste gevolgd en ben hierna ook gaan werken voor een drogist. Ik vond dit leuk, maar wilde op een gegeven moment niet meer in het weekend werken.” 

lees verder

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 12:00 - 13:00 - 14:00 - 15:00
Programmaduur: 75 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
  • Vooraf aanmelden is wenselijk, niet verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van volwassenen;
  • Foto's en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers.
Bedrijf: Optiwa
Adres: Molenweg 3
5953 JR Reuver

Andere deelnemende bedrijven