MAAK KENNIS MET OERLIKON ELDIM

Eldim is onderdeel van Oerlikon als wereldwijde leverancier van industriële producten en diensten. In de vestiging in Lomm worden hoogwaardige, belangrijke onderdelen voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines gemaakt, waarbij de kwaliteit en betrouwbaarheid zeer belangrijk is. 

De combinatie van vele machinale bewerkingen, zoals draaien, frezen en slijpen van speciale metalen, in combinatie met speciale processen zoals vacuüm solderen, vonkverspaning en een groot aantal inspectiemethoden in één locatie maakt Eldim tot een internationale leverancier met klanten over de hele wereld.

Je maakt het bij OERLIKON ELDIM

Bij Eldim kun je aan de slag als leergierige en nauwkeurige Operator of vakbekwame Engineer. Binnen Eldim kennen ze op deze vakgebieden uiteenlopende disciplines en bestaat de mogelijkheid om je op technisch vlak, maar ook persoonlijk breed te ontwikkelen. Je houdt je zelfstandig en in teams bezig met uitdagende processen en projecten. En niet onbelangrijk: door de fijne collega’s is de werksfeer top!

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 12:00 - 12:20 - 12:40 - 13:00 - 13:20 - 13:40 - 14:00 - 14:20 - 14:40 - 15:00 - 15:20 - 15:40 - 16:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van volwassenen;
  • Foto's en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers;
  • Draag je een pacemaker ben dan extra waakzaam bij bepaalde machines. 
Bedrijf: Oerlikon Eldim
Adres: Spikweien 24
5943 AD Lomm
Website: www.oerlikon.com

Andere deelnemende bedrijven