MAAK KENNIS MET MARCELISSEN FOOD PROCESSING MACHINERY

Marcelissen Food Processing Machinery is een familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring. Dat familiegevoel, daar is men trots op. Men heeft hart voor elkaar, voor anderen én voor de omgeving. Voedselwerkende machines bouwen is topsport en met die mentaliteit gaan ze dan ook elke dag aan het werk. Ondernemerschap zit in hun genen en die geestdrift zie je in alle lagen van het bedrijf terug. Het bedrijf is kennisleider op het gebied van machinale voedselverwerking en die kennis delen ze graag. Want samenwerking geeft kracht, verlegt grenzen en zorgt voor topresultaten. 

Marcelissen Food Processing Machinery levert hoogwaardige totaaloplossingen waarmee de productieprocessen van de klanten rendabel en verantwoord blijven draaien. Dit doen ze onder het credo; ‘we hebben nog nooit een probleem niet opgelost’. Met die opvatting grijpen zij iedere uitdaging met beide handen aan. Vanuit de thuisbasis in Belfeld leveren zij in-house R&D, engineering, productie en 24/7 service & support aan klanten wereldwijd. De machines draaien inmiddels in meer dan 100 landen. Dagelijks verleggen ze grenzen samen met het netwerk van wereldwijde agenten en dealers die passen bij het DNA van Marcelissen.

Bij Marcelissen geloven ze in een gezonde toekomst. Een wereld waarin niemand honger lijdt, afval niet meer bestaat en mens en natuur in balans zijn. Waarin organische stoffen, voedingsmiddelen en voedsel optimaal worden benut. Daarom helpen ze mensen en organisaties om verantwoord om te gaan met voedselverwerkende processen. Zo dragen ze bij aan een betere wereld voor de generaties van vandaag en morgen.

Je maakt het bij MARCELISSEN FOOD PROCESSING MACHINERY

Marcelissen Food Processing Machinery is al meer dan 70 jaar actief in de AGF-sector waardoor ze beschikken over unieke kennis en ervaring. De medewerkers delen een gezamenlijke missie: zorgen dat alle machines van topniveau zijn én blijven.

Als marktleider op het gebied van voedselverwerkende machines voor aardappelen, bieten, wortelen en overige knolgroenten levert Marcelissen technische en kwalitatief hoogstaande oplossingen die bijdragen aan een betere wereld. Ze blijven zich continu ontwikkelen op het gebied van afvalverwerking en willen voedselverspilling flink verminderen.

Werk jij met ze mee om voedselverspilling tegen te gaan? Bij Marcelissen Food Processing Machinery staan ze open voor talentvolle, energieke en enthousiaste mensen die het bedrijf willen versterken! Bekijk hun actuele vacatures en stages op hun website. 

Nieuwsgierig naar wat ze zo allemaal doen bij Marcelissen? Of ben je benieuwd naar alle verschillende (afstudeer-)stages die ze bieden? Kom dan langs op de Dag van de Maakindustrie en maak kennis met dit mooie bedrijf en alle mogelijkheden die er zijn!

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 12:00 - 13:00 - 14:00 - 15:00 - 16:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van volwassenen;
  • Foto's en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers.
Bedrijf: Marcelissen Food Processing Machinery
Adres: Blauwwater 14
5951 DB Belfeld
Website: www.marcelissen.nl

Andere deelnemende bedrijven