Maak kennis met lammers constructie

Lammers Constructie is midden jaren 80 opgericht door de huidige directeur-eigenaar Jan Lammers. Wat begon met het leveren van agrarische hulpmiddelen en aanhangers, groeide al snel uit tot het produceren van complete stallen en stalinrichtingen. Zo kwam ook de bouwsector in beeld: tot op de dag van vandaag onze specialiteit. Met een zeer modern machinepark realiseren we nu zeer uiteenlopende staalconstructies.  

JE MAAKT HET BIJ lammers constructie

Lammers Constructie is een moderne onderneming, gespecialiseerd in alle mogelijke staalconstructies. Onze opdrachtgevers zijn zeer uiteenlopend en komen uit de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en recreatie. Ons bedrijfscomplex is geheel afgestemd op de toekomst. Wij besteden daarom veel aandacht aan scholing van onze medewerkers.

Als je bij Lammers Constructie binnen stapt kom je in een fabriek met moderne machines. Waar we met een mooi team er voor zorgen dat de staalconstructie aan alle wensen van de klant voldoet.

Ook de montage blijft tot het moment van oplevering in handen van Lammers Constructie. Onze goed geoutilleerde, ervaren montagemedewerkers zijn verantwoordelijk voor een snelle, maar vooral veilige en accurate montage. Om dit te realiseren wordt er planmatig en strikt volgens planning gewerkt. 

Geïnteresseerd? Vacatures? Kijk snel op onze site: www.lammersconstructie.nl/vacatures

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:15 - 11:30 - 11:45 - 12:00 - 12:15 - 12:30 - 12:45 - 13:00 - 13:15 - 13:30 - 14:00 - 14:15 - 14:30 - 14:45 - 15:00 - 15:15
Programmaduur: 45 minuten
Praktisch:
  • Er is vrije inloop van 11.00 tot 16.00 uur: vooraf aanmelden is wenselijk, niet verplicht;
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het nabij gelegen Kempen Airport (volg de borden).
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 14 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers;
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: Lammers Constructie
Adres: Randweg-Zuid 5
6021 PW Budel
Website: www.lammersconstructie.nl

Andere deelnemende bedrijven