Maak kennis met KUSTERS ENGINEERING

Kusters Engineering BV is een familiebedrijf dat al 111 jaar actief is in de machinebouw. Op het hoofdkantoor in Venlo worden machines ontwikkeld voor een veilige en betrouwbare vernietiging van bankbiljetten en munten. Ook richten ze zich op het ontwikkelen, bouwen en verkopen van machines die een bijdrage leveren aan de circulaire en biobased economie zoals de insecten-industrie. 

Internationaal is het bedrijf met regionale kantoren actief in India, Kenia en de Verenigde Staten en de machines staan bij meer dan 700 projecten verdeeld over ruim 80 landen. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel binnen deze organisatie en het einde is nog lang niet in zicht!

JE MAAKT HET BIJ KUSTERS ENGINEERING

Als je bij Kusters Engineering binnenstapt kom je terecht in een prettige en informele werksfeer in een jong dynamisch team.  Er wordt met zijn allen aan hetzelfde doel gewerkt met als eindstation het leveren van uitstekende machines voor de klanten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied en tevens op persoonlijk vlak. Creatief ondernemerschap en nieuwe vormen van samenwerken moedigen ze absoluut aan. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan activiteiten naast het werk. Het is een fijne club met oog voor de mens. Hierbij horen uiteraard prima secundaire arbeidsvoorwaarden en de optie om deel te nemen aan een fietsplan of bedrijfsfitness. 

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze club? Er zijn diverse vacatures dus neem zeker een kijkje op www.werkenbijkusters.nl.  Natuurlijk kun je ook altijd een open sollicitatie sturen! Wil je niet wachten tot 2 april neem dan contact op met HR-Manager Mark Kusters via mark.kusters@royaldutchkusters.com of 06-29439033.

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 12:00 - 13:00 - 14:00 - 15:00 - 16:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers.
Bedrijf: Kusters Engineering
Adres: Laurens Janszoon Costerstraat 8
5916 PS Venlo
Website: www.royaldutchkusters.com

Andere deelnemende bedrijven