Maak kennis met hkb boiler solutions

Bij HKB Boiler Solutions zijn we toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte, volgende-generatie stoom- en warmwaterketels en bijbehorende apparatuur. Onze focus ligt op het verminderen van emissies en het verbeteren van efficiëntie, omdat we geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om bij te dragen aan een schonere, duurzamere wereld.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan onze klanten. Bij HKB begint alles met de behoeften en wensen van onze klanten, wat leidt tot oplossingen die volledig op maat zijn gemaakt. Onze ketels en installaties zijn van de hoogste kwaliteit, leveren uitstekende prestaties en zijn vriendelijk voor zowel de klant als het milieu.

Wij begrijpen het belang van efficiëntie en kostenbesparing. Daarom bieden wij de mogelijkheid om alle assemblage ter plaatse uit te voeren, waardoor transport- en installatiekosten tot een minimum worden beperkt. Dit maakt HKB Boiler Solutions een concurrentiekrachtige partner in de industrie. 

Onze expertise en gedrevenheid vormen de basis voor langdurige relaties met klanten uit verschillende sectoren. Bij HKB Boiler Solutions zijn we altijd beschikbaar, betrouwbaar en klaar om te ondersteunen waar nodig.

We streven ernaar om voorop te blijven lopen in de markt voor stoom- en warmwaterketels. Daarom maken we gebruik innovatieve ontwikkelingen om de volgende generatie ketels te creëren die voldoen aan de behoeften van de moderne wereld.

Maak kennis met HKB Boiler Solutions - waar onze passie voor vooruitgang samenkomt met onze inzet voor het milieu en onze klanten.

JE MAAKT HET BIJ hkb boiler solutions

HKB Boiler Solutions is hét toonaangevende bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en service van stoom- en heetwaterketels en verwarmingssystemen. Met onze expertise en focus op emissiereductie en rendementsverbetering voorzien we onze klanten van milieuvriendelijke en duurzame oplossingen.

Als voorloper in de ontwikkeling en productie van de 'the next generation' stoom- en heetwaterketels stomen wij al een aantal jaren vooruit en hierbij zijn onze medewerkers onmisbaar. Met hun kennis en passie voor het vak zijn zij in staat om onze boilers van begin tot eind te realiseren. Het team bestaat uit een hecht team vakmensen waar gezelligheid en een sterke drijfveer centraal staan.

Kies je voor HKB Boiler Solutions, dan kies je voor werken bij een hecht familiebedrijf. We werken met korte lijntjes en kennen elkaar door en door. We zijn eerlijk en respectvol naar elkaar toe en delen elkaars kennis. De vele jaren ervaring die door ons team is opgebouwd wordt doorgegeven naar ‘the next generation’.

Zoek je een baan waar maatwerk, innovatieve uitdagingen en wereldwijde impact centraal staan? Ben je een technisch talent met een gedeelde passie voor ons vakgebied? Dan is een carrière bij HKB Boiler Solutions zeker iets voor jou!
 

ronald maakt het bij hkb boiler solutions

HKB311.png

Bij HKB Boiler Solutions draait het niet alleen om het produceren van stoom- en heetwaterketels en verwarmingssystemen, maar om het bieden van complete oplossingen. Ronald Dijkshoorn, projectmanager bij HKB, deelt zijn boeiende reis die begon in de scheepvaart en zijn passie voor techniek en zijn betrokkenheid bij HKB Boiler Solutions als projectmanager.

Van scheepvaart tot stoominstallaties  
Ronald’s interesse in techniek begon al op jonge leeftijd. “Mijn vader had dezelfde zwak voor techniek,” lacht Ronald. Hij werkte zelf op schepen en had een voorliefde voor stoominstallaties. Het 'stoominstallatie virus' werd daarom met de paplepel ingegoten. Ik kon enorm met hem 'nerden' over technische details,” zegt Ronald met een knipoog.

lees verder

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Er is vrije inloop tussen 11.00 en 15.00 uur: vooraf aanmelden voor een tijdstip is wenselijk, niet verplicht;
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Auto parkeren kan op het nabij gelegen Rijnnaakkade 16.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Draag geen open schoeisel zoals slippers of sandalen;
  • Blijf binnen de looproute, volg de aanwijzingen van medewerkers op en raak geen producten aan.
Bedrijf: HKB Boiler Solutions
Adres: Ankerkade 6
5928 PL Venlo
Website: hkbboiler.com/

Andere deelnemende bedrijven