Maak kennis met HESSING

Heb je je weleens afgevraagd waar je caesar salad of wokgroenten vandaan komen? Grote kans dat die uit de Groente VersFabriek van Hessing komen. Je hebt ze vast wel eens zien rijden. Elke dag snijdt, verpakt en brengt Hessing honderdduizenden groente- en fruitpakketten naar supermarkten en restaurantketens in heel Europa. Met bijna 2.000 collega's maken ze SuperVers elke dag nóg verser. En dat proef je – letterlijk - in alles wat ze doen. Met alle fabrieken produceren ze elke week meer dan 7 miljoen verpakkingen. De nieuwste productielocatie in Greenport Venlo is de modernste VersFabriek van Europa! Hessing is dan ook met trots één van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie. #SuperKool

Tijdens de rondleiding bij Hessing op 14 april ga je in verband met kwaliteits- en veiligheidsredenen niet zelf de productievloer op. Via grote ramen heb je goed zicht op de verwerkingslijnen in de fabriek. Met de uitleg en de beleving die deze dag wordt gecreëerd, geeft Hessing je een goed beeld van de processen.

Je maakt het bij Hessing

Bij Hessing werken ze elke dag met 2.000 collega’s aan een mooi en gezond versproduct. Van productontwikkeling tot het de band afrolt de schappen in. SuperVers betekent hard werken om elke week miljoenen versproducten van de band te laten rollen. Snel schakelen, altijd nadenken over hoe je voorop kunt blijven lopen, kritisch zijn op de kwaliteit die je levert en niet bang zijn om stappen te maken. Heb jij de Skills voor SuperVers?

SuperVers Shop
Gezond en lekker eten rolt vers van de band en met hoge korting de SuperVers Shop in. Een zak vol verse groenten en fruit heb je elke week via Hessing dus supervers & voordelig. Zo start jij jouw nieuwe baan met frisse energie.

SuperSkills Academy
Bij Hessing krijg je de ruimte om je skills te ontwikkelen en snel door te groeien. Je leert veel in de praktijk, maar ze bieden ook speciale opleidingen aan. 

SuperFit Healthclub
Bij Hessing zien ze graag dat de collega’s lekker in hun vel zitten. Daarom geven ze korting op sportscholen en organiseren ze regelmatig sportieve evenementen. 

Benieuwd naar de actuele vacatures? Kijk eens op de website: www.werkenbijhessing.nl

DIEGO MAAKT HET BIJ HESSING

Hessing111.png

Maak kennis met Diego Biezemans (23); hij begon zijn carrière als stagiair binnen de technische dienst van Hessing in Helmond. Na een succesvolle afstudeeropdracht was het voor hem vanzelfsprekend dat hij zijn carrière in de maakindustrie bij Hessing wilde starten. Hij rondde zijn afstudeeropdracht succesvol af, ‘bleef plakken’ binnen de technische dienst van Hessing en tijdens de verhuizing is hij mee overgegaan naar Venlo. Inmiddels is Diego al ruim 2 jaar werkzaam bij Hessing! 

Iedere groente heeft een eigen machine
Hessing is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van groenten, fruit en het produceren van maaltijdsalades en verspakketten die je dagelijks in de supermarkt vindt. "Ik heb mijn opleiding in mechatronica niveau 4 afgerond, wat naadloos aansluit bij mijn werk hier," vertelt Diego. 

LEES VERDER

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 10:30 - 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30 - 15:00 - 15:30 - 16:00 - 16:30
Programmaduur: 75 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding waarbij je door grote ramen de productielijnen kunt bekijken;
  • Deze rondleiding is niet geschikt voor minder valide personen;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Blijf bij de groep en volg de aanwijzingen van de gids op.
Bedrijf: Hessing
Adres: Maarten de Vriesstraat 3
5975 RW Sevenum
Website: www.werkenbijhessing.nl

Andere deelnemende bedrijven