Maak kennis met Hauzer Techno Coating

Bij Hauzer zijn ze in staat om oplossingen te leveren die langdurig, duurzaam en toekomstbestendig zijn, omdat ze zich richten op samenwerking. Hauzer Techno Coating is sinds 1983 werkzaam en tevens baanbreker op het gebied van het ontwikkelen van plasmacoatingapparatuur. Dit is apparatuur die door middel van een techniek genaamd ‘’Psychical Vapor Deposition’’ coatings kan aanbrengen op allerlei producten. Dat kan bijvoorbeeld de coating zijn op jouw gereedschap  en ook de beschermingslaag op de kraan in jouw badkamer. 

In 2008 werd Hauzer Techno Coating onderdeel van de Japanse IHI Group. IHI heeft wereldwijd meer dan 29.000 werknemers. De Hauzer groep telt inmiddels ruim 240 werknemers verdeeld over het hoofdkantoor in Nederland en de kantoren in Japan, China, Zwitserland en sinds 2022 de USA. Bij Hauzer werken mensen met diverse aspecten van techniek om zo tot gewenst resultaat te komen voor de klant. De medewerkers met hun ervaring vormen de basis voor het succes, net als de nauwe samenwerking met klanten en wetenschappelijke instituten. 

Je maakt het bij HAUZER TECHNO COATING

Bij Hauzer zijn de kernwaarden klantgerichtheid, teamwork, vertrouwen & respect en verantwoordelijkheid nemen een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur en zijn ze vaak het eerste wat nieuwe medewerkers opvalt. Door deze na te leven in het dagelijks werk, wordt de kwaliteit van ontwikkeling en dienstverlening waar ons bedrijf bekend om staat, bereikt en behouden. Het zijn de mensen die bij Hauzer werken die het verschil maken en ervoor zorgen dat de klanten tevreden zijn.

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 12:00 - 13:00 - 14:00 - 15:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Het nuttigen van eten of drinken tijdens de rondleiding is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers;
  • Op sommige plekken zul je een veiligheidsbril dragen die door Hauzer verstrekt wordt. 
Bedrijf: Hauzer Techno Coating
Adres: Van Heemskerckweg 22
5928 LL Venlo-Blerick
Website: www.hauzertechnocoating.com

Andere deelnemende bedrijven