Maak kennis met groba

GROBA is gevestigd in Nederweert en is sinds 1977 een pionier in de ontwikkeling en productie van machines voor de kaasverwerkende industrie. Ons portfolio bestaat uit machines voor het portioneren, snijden, delen, raspen, ontfoliën en ontkorsten van alle soorten kazen. Van stand-alone machines tot volautomatische kaashandlingsystemen. Kortom: Hands-Free Cheese Handling van jouw kaas. 

GROBA beschikt over een wereldwijd netwerk van agenten. Meer dan 80% van onze totale productie wordt wereldwijd geëxporteerd, naar inmiddels meer dan 60 landen.

GROBA is dé Cheese Processing Expert op het gebied van totaaloplossingen die bijdragen aan de verwerking van kaas tot een kwalitatief eindproduct. Onze verkoopprojecten doorlopen o.a. de afdelingen assemblage, constructie, advies & consult, ontwikkeling, verkoop en service.

JE MAAKT HET BIJ groba

Bij GROBA draait het om mensen, zij maken juist het verschil. Ons succes zit vooral in het samenwerken met collega's én in de toegevoegde waarde die wij SAMEN leveren aan onze klanten.

Wij zijn van origine een familiebedrijf. Dat betekent korte lijnen, informele sfeer en samen streven naar het beste resultaat. Zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je kunt groeien in een functie of rol die het beste bij jou past. Verder kunnen er naar persoonlijke behoefte opleidingen, cursussen of trainingen worden gevolgd.

De meeste werknemers zijn afkomstig uit de regio en hun opleidingsachtergrond varieert van MBO, HBO tot WO. Diverse medewerkers zijn na hun stage bij ons komen werken.

Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers die het belangrijk vinden om zowel zelfstandig als samen te werken, zich graag verbonden voelen met werk en behoefte hebben aan een uitdagende baan in een informele en professionele werkomgeving.

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en zo nodig aan de overzijde van het bedrijfspand (Platinastraat 1-C);
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers; 
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: GROBA
Adres: Mangaanstraat 21
6031 RT Nederweert
Website: www.groba.eu

Andere deelnemende bedrijven