Maak kennis met Geelen Beton posterholt

In 1930 werd het fundament gelegd voor Geelen Beton in Posterholt door de Geelen familie. Sindsdien heeft ons bedrijf een sterke reputatie opgebouwd met breedplaat- en ribbenvloeren, en is het verder uitgebreid met een scala aan bouwelementen en casco producten.

Met een team van circa 125 medewerkers werken we aan de productie van hoogwaardige betonnen breedplaatvloeren voor toonaangevende bouwprojecten in Nederland.

Je maakt het bij GEELEN BETON posterholt

Bij Geelen Beton in Posterholt zijn we trots op het bedrijf en de medewerkers. Dit schreeuwen we misschien niet van de daken, maar is wel op alle linies voelbaar. De bedrijfscultuur voelt nuchter en hecht aan, met een sterke focus op samenwerking en oplossingsgericht denken. Met volop kansen om door te groeien of jezelf in je huidige functie verder te ontwikkelen. 

Alle disciplines zijn in huis, waaronder BIM modelleurs, lassers, constructeurs en wapeningsexperts. Hierdoor zijn we sterk in het opleiden en begeleiden van mensen, langdurige arbeidsrelaties zijn dan ook geen uitzondering. We maken niet alleen een positieve impact op het leven van de medewerkers, maar ook op die van de directe omgeving, zowel de business partners als de uiteindelijke gebruikers van de bouwprojecten. Dit komt tot uiting in onze missie “ Samen bouwen makkelijker maken". 

Bekijk de actuele vacatures op onze website: https://www.geelen-beton.nl/werken-bij

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30
Programmaduur: 75 minuten
Praktisch:
  • Er is vrije inloop tussen 11.00 en 16.00 uur: vooraf aanmelden voor een tijdstip is wenselijk, niet verplicht;
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken (let op: indien je slecht ter been bent kun je niet de hele route volgen);
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Het maken van foto’s en video’s is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers;
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: Geelen Beton
Adres: Heerbaan 58
6061 EE Posterholt
Website: www.geelen-beton.nl

Andere deelnemende bedrijven