Maak kennis met eurosteel

Sinds 1985 ontwikkelt en produceert Eurosteel snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines en wielladers. 

Als merkonafhankelijke onderneming leveren ze producten voor talloze merken en typen grondverzet-, sloop-, recycling-, overslag- en wegenbouwmachines. Ze produceren voor alle grote machinemerken zoals Volvo, Komatsu, Liebherr, Kobelco, Hitachi, Kubota, Caterpillar, Case, Doosan, Hyundai oa.


Veiligheid voor de gebruiker, kwaliteit en stipte levertijden staan bij Eurosteel voorop. Flexibel inspelen op klantwensen is hun kracht. Bij Eurosteel denken ze mee en geven ze eerlijk advies. Dit heeft geleid tot vele langdurige klantrelaties en daar zijn ze trots op. Met een team van ruim 50 medewerkers houden ze advies, verkoop, ontwikkeling en productie onder één dak.

Eurosteel1.jpg

JE MAAKT HET BIJ eurosteel

''Eenvoudig uitgelegd ontwikkelt en produceert Eurosteel snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines en wielladers. Iedereen denkt dat een bak alleen om te graven is, dat klopt, maar er zit een heel verhaal achter. Bij Eurosteel maken we producten die zeer gespecialiseerd zijn. We luisteren goed naar de wensen van de klant en daar passen wij ons product op aan. Bijna alles wat hier de deur uitgaat, is maatwerk. Iedereen die hier komt werken merkt dat het product ingewikkelder en veelzijdiger is dan je in eerste instantie misschien verwacht.''

''Wij komen onze beloftes na. Bij de verhalen van collega’s op de website www.aandebakbijeurosteel.nl lees je vaak over de recht toe, recht aan cultuur. Die houding hebben we ook naar onze klanten. We zijn altijd transparant en komen onze afspraken na.''
 

nico maakt het bij eurosteel

eurosteel 1.png

In 1999 begon hij met afstuderen, in 2000 kreeg hij een contract aangeboden en de rest geschiedde. Maak kennis met Nico Vannisselroij; Hoofd Sales Binnendienst bij Eurosteel. Nico vertelt graag wat zijn werk bij Eurosteel, na bijna 25 jaar, nog steeds zo leuk maakt en waarom óók het salesteam een onmisbare schakel is binnen de wereld van graafmachines en wielladers.

Groei bij Eurosteel
"Als je écht voor Eurosteel gaat en je werk goed doet, dan krijg je daar 200% commitment van Eurosteel voor terug. Als dat bij je past, is dit het bedrijf voor jou," legt Nico uit. Met bijna 25 jaar ervaring bij Eurosteel weet hij als geen ander hoe het er binnen dit dynamische bedrijf aan toe gaat. Wat namelijk begon als een afstudeerproject, groeide uit tot een bloeiende carrière in verschillende functies.

lees verder

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30 - 15:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Er is vrije inloop tussen 11.00 en 16.00 uur;
  • Vooraf aanmelden voor een tijdstip is wenselijk, niet verplicht;
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en in de buurt.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Het maken van foto's en video's is niet toegestaan tenzij vooraf aangevraagd;
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: Eurosteel
Adres: Van Heemskerckweg 10
5928 LL Venlo
Website: www.eurosteel.nl/

Andere deelnemende bedrijven