Maak kennis met etf machinefabriek

Techneut, kom jij kijken naar onze “Imaginative Engineering”? Als techniek in je genen zit, dan moet je ETF zien tijdens de Dag van de Maakindustrie. Zowel ETF Machinefabriek als ETF Ride Systems openen dan haar deuren. Van de buitenzijde lijken het twee totaal verschillende bedrijven in twee totaal verschillende branches. Maar, is dat echt zo? Kom langs en ontdek het zelf. 

Bij ETF Ride Systems ontwikkelen we voertuigen voor de meest geweldige attracties in pretparken. Zowel trackbound (met rails) als trackless (zonder rails), in het water, op de grond of hangend in de lucht. Al onze concepten worden op maat gemaakt om feilloos te integreren in het thema van de attractie. We zijn een trotse marktleider in trackless voertuigen. Deze vind je over de hele wereld en ook dichtbij huis (Symbolica in de Efteling). 

Met ETF Machinefabriek hebben we dezelfde imaginative engineering, maar dan in een andere markt. We ontwerpen en bouwen namelijk verwerkingsmachines voor de tapijt-, vinyl- en non-woven industrie. Grote kans dat jouw vloerbedekking in huis of het kunstgras buiten over een machine van ETF is gegaan!

Nieuwsgierig hoe we dit allemaal maken? Kom bij ons kijken tijdens de Dag van de Maakindustrie! 

JE MAAKT HET BIJ etf machinefabriek

Bij ETF werk je voor beide bedrijven en dat maakt je werk extra leuk. We zijn opgericht in 1951 en inmiddels uitgegroeid tot een gezonde en onafhankelijke organisatie met een gevestigde naam in onze markten. Op onze locatie in Nederweert werken we met zo’n 70 personen en 95% van wat we uitleveren is export (Europa, USA, Midden- en Verre Oosten).

Ervaar ETF Machinefabriek en ETF Ride Systems tijdens de Dag van de Maakindustrie!

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30 - 15:00 - 15:30 - 16:00 - 16:30
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers; 
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: ETF Machinefabriek
Adres: Randweg Zuid 11
6031 SX Nederweert
Website: www.etf.nl

Andere deelnemende bedrijven