Maak kennis met emd tooling

Bij EMD geloven we dat een gereedschap meer is dan alleen een stuk metaal. Het is de sleutel tot innovatie, vooruitgang en succes. Met een 40 jaar rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie zijn we er trots op dat we gereedschappen van de hoogste kwaliteit produceren.

Zo voorzien we onze klant van gereedschappen om de deksel van een afvalbak te produceren op een zo efficiënt mogelijke wijze. Maar onder andere ook een trapje dat geïntegreerd is op de zijkant van een vrachtwagentank, onderdelen voor oliekoelers, een rooster voor een douchegoot, een roosterplaatje voor een koffiemachine en zelfs mallen voor verpakkingen die van aardappelzetmeel worden vervaardigd. Kortom, we voorzien in een zeer divers gamma van producten waaraan wij onze bijdrage mogen leveren.

Onze missie is simpel. Onze klanten voorzien van gereedschappen die hen in staat stellen om grenzen te verleggen, uit te blinken in hun vakgebied en de toekomst vorm te geven.

EMD112.jpeg
EMDTooling008.jpg

JE MAAKT HET BIJ EMD TOOLING

 Bij EMD Tooling geloven we in een dieper doel: het leveren van oplossingen die impact maken. Het zijn niet alleen onze technologie of machines die ons vooruit helpen, maar vooral onze mensen, hun passie en drive. We groeien snel, niet alleen in grootte of capaciteit, maar ook in onze missie om de industrie voortdurend te innoveren en te verbeteren. EMD is een bedrijf dat meedenkt met de klant, ontwikkelt voor de klant, alles in eigen huis kan maken voor de klant, dat zijn gereedschappen in huis kan testen voor de klant, service biedt aan zijn klanten en onze klanten altijd voorop stelt.

Wil jij deel uitmaken van een klein, gezellig maar vooral innovatief team? Hecht jij waarde aan collegialiteit? Ben jij flexibel, nauwkeurig en zorgvuldig? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Ben jij een productiemedewerker, een frezer, een draadvonker, een slijper, een bankwerker, een gereedschapsmaker of wil je dit graag worden? Dan ben je voor EMD uit het juiste stukje staal gemaakt. We nodigen je van harte uit om eens te komen kijken in ons bedrijf!
 

Pauline en Gijs maken het bij EMD Tooling

EMD111.png

Samen met Pauline Gommers, Quality Manager en Gijs Clermonts, frezer en programmeur, kijken we binnen bij EMD Tooling. Ondanks hun verschillende functies hebben ze één ding gemeen: hun passie voor techniek. Gijs, oorspronkelijk uit de bouw, heeft zich omgeschoold tot programmeur, terwijl Pauline, met een interesse in vliegtuigtechniek, haar expertise nu inzet voor kwaliteitscontrole.

Jong geleerd is...
"Van kinds af aan wist ik al dat ik niet de zorg in zou gaan," vertelt Pauline lachend. "Mijn opa nam me vaak mee naar vliegtuigshows, wat ik geweldig vond, en mijn oom deed aan autocross. Sleutelen en bijklussen in het weekend was voor mij heel normaal." 

lees verder

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30
Programmaduur: 30 minuten
Praktisch:
  • Er is vrije inloop tussen 11.00 en 15.00 uur: vooraf aanmelden voor een tijdstip is wenselijk, niet verplicht;
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en in de buurt.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Het maken van foto's en video's is niet toegestaan;
  • Draag geen open schoeisel zoals slippers of sandalen;
  • Raak geen producten aan;
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: EMD Tooling
Adres: De Hulst 24
5807 EW Oostrum
Website: www.emdtooling.nl/

Andere deelnemende bedrijven