Maak kennis met dejatech

Dejatech is als onafhankelijk ontwikkelbedrijf in de verwarmingsindustrie wereldwijd actief. Dit bijzondere bedrijf in Belfeld is de ontwikkelingspartner van gerenommeerde, bekende internationale fabrikanten en bedrijven.

Dejatech is een betrouwbare partner in comfort en warmte als dé specialist op het gebied van grote hybride systemen van 170kW tot 1500kW en CV-ketels van 170kW tot 2200kW. Dejatech is voor tal van gerenommeerde fabrikanten uit binnen- en buitenland de vaste ontwikkelingspartner. Het team bestaat uit professionals en experts, specialisten in hun eigen expertise en vakgebied. Dejatech ontwikkelt én bouwt hybride systemen van 170kW tot 1500 kw en daarnaast warmtewisselaars, heat engines én complete ketels onder private label voor de OEM-markt. Met trots wordt Dejatech door klanten gezien als betrouwbare partner. Dit komt mede door de no-nonsense aanpak. Bij Dejatech zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen.

Dejatech111.jpg

JE MAAKT HET BIJ dejatech

Kwaliteit en betrouwbaarheid zorgen, samen met innovatie, voor ons bestaansrecht. Het is een belangrijk selectiecriterium voor de partners om voor Dejatech als ontwikkelingspartner te kiezen. De kwaliteit zit in hun processen, maar zeker ook in hun mensen. Ben je innovatief & flexibel en kun je meedenken in het team, dan maak je het bij Dejatech. 
 

nick maakt het bij dejatech

dejatech111.png

Maak kennis met Nick Peeters, een vakprofessional die van jongs af aan al een passie heeft voor techniek en met zijn achtergrond in mechatronica zijn weg heeft gevonden naar de wereld van warmtewisselaars, vernieuwingen en verduurzamingen voor de CV-branche bij Dejatech. Vanaf zijn start als stagiair tot zijn huidige rol als technisch sales support engineer en product development engineer, is Nick z’n interesse in de techniek alleen maar toegenomen. In dit interview vertelt hij vol enthousiasme wat het werken bij Dejatech zo leuk maakt en hoe zijn loopbaan in de techniek er, tot nu toe, heeft uitgezien.

Als je techneut bent, ben je techneut
Nick’s passie voor de maakindustrie begon toen hij startte met de technische opleiding ED&I aan de Hogeschool in Vlissingen. Alhoewel hierover een kleine nuance gemaakt moet worden; “Je wordt met passie voor techniek geboren. Als je techneut bent, ben je techneut" zegt Nick enthousiast met een knipoog.

lees verder

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30 - 15:00 - 15:30
Programmaduur: 45 minuten
Praktisch:
  • Er is vrije inloop tussen 11.00 en 16.00 uur: vooraf aanmelden voor een tijdstip is wenselijk, niet verplicht;
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en in de buurt.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Het maken van foto's en video's is niet toegestaan;
  • Draag geen open schoeisel zoals slippers of sandalen;
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: Dejatech
Adres: Blauwwater 1
5951 DB Belfeld
Website: dejatech.nl/

Andere deelnemende bedrijven