Maak kennis met CLEMENT GROUP

Clement Group is hét bedrijf in Midden-Limburg dat een grote veelzijdigheid te bieden heeft in de Metaal & Techniek en waar goed werkgeverschap al meer dan 30 jaar hoog in het vaandel staat. De onderdelen en machines die we maken kom je overal tegen van klein tot groot van standaard tot specifiek maatwerk. We zien jullie dan ook graag op 1 oktober voor een rondleiding door ons bedrijf om met eigen ogen te zien waar we toe in staat zijn om te maken. 

JE MAAKT HET BIJ CLEMENT GROUP

Wij denken net een stap vooruit als het gaat om jou. Je werkt in een vaktechnisch team met moderne machines. We mogen dan met 65 collega’s een middelgroot bedrijf zijn toch houden we vast aan het familiegevoel van een kleiner bedrijf.

We hebben de mogelijkheid om nagenoeg alles in eigen huis te maken op het gebied van metaal & techniek. Alle afdelingen werken als een zelfsturend team die samen met de teamcoach ervoor zorgen dat de producten van sublieme kwaliteit van de afdeling komen waarbij ze onderling afstemmen als iets naar de andere afdeling gaat. 

Samen met de teamcoach kijk je ook naar de mogelijkheden en capaciteiten om jezelf verder te ontwikkelen. Of dit nou via een BBL opleiding is of een goed aangeschreven cursus. Daardoor hebben we al meerdere collega’s die intern mooie stappen hebben kunnen zetten in hun eigen ontwikkeling.  

We bieden jou een goed, veilig en fijn werkklimaat in een omgeving waar je jezelf continu kunt ontwikkelen. Wil je dit zelf ervaren kijk dan op onze vacature website. 

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:20 - 11:40 - 12:00 - 12:20 - 12:40 - 13:00 - 13:20 - 13:40 - 14:00 - 14:20 - 14:40 - 15:00 - 15:20 - 15:40
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Er is vrije inloop tussen 11.00 en 16.00 uur: vooraf aanmelden voor een tijdstip is wenselijk, niet verplicht;
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de overzijde van het bedrijfspand.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers; 
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: Clement Group
Adres: Vliesvenweg 6
6002 NM Weert
Website: www.clement-weert.nl

Andere deelnemende bedrijven