Maak kennis met BMO

Wij heten jullie graag welkom bij BMO!

De BMO Groep is gevestigd op Industriepark Pannenweg in Nederweert en bestaat uit een aantal onderdelen. Onderstaand kun je lezen wie we zijn en wat we doen.

Bij BMO Automation ontwerpen, bouwen en leveren we innovatieve automatiseringsoplossingen voor de (verspanende) Maakindustrie en de slimme fabriek. We zijn opgericht in 2008 met de duidelijke visie dat het beladen van CNC draai- en freesmachines efficiënter kon. Inmiddels staat er een modern en snelgroeiend bedrijf dat iedere dag bezig is om de wereld van productie steeds verder te automatiseren, dit doen we door de inzet van robots, slimme opslagsystemen en zelflerende software. 

Bij BMO Precision Parts hebben we een van de modernste en geautomatiseerde verspanende bedrijven uit de regio neergezet. Het mooie is dat alle nieuwe oplossingen die we bedenken binnen de BMO Groep meteen kunnen testen en uitrollen naar onze eigen fabriek, hoe gaaf en uniek is dat? Wij denken vergaand mee met onze klant en werpen daarbij drie wapens in de strijd: specialisatie, kennis en flexibiliteit! 

De nieuwste toevoeging aan BMO is BMO Smart Solutions, hier ontwikkelen & leveren we softwareoplossingen in de vorm van een Cloud SAAS-platform dat in staat is tot autonome, papierloze multi-batch shopfloor management en -planning. Hiermee zetten we de eerste stappen in het ondersteunen van de autonome fabriek.

We heten jullie graag welkom op zondag 1 oktober aanstaande in ons mooie en moderne pand, waar we jullie op een interactieve manier zullen onderdompelen in de wereld van automatisering, mechatronica, robotica en software! In ons Grand Café kun je genieten van een hapje en drankje. Graag tot 1 oktober!

JE MAAKT HET BIJ bmo

Bij BMO werken we samen aan de onbemande fabriek van de toekomst. Jouw BMO-reis gaat verder dan je vak. Zodra je aan boord stapt begint je ontwikkeling. Je stippelt zelf je groeipad uit. Droom groot, experimenteer en daag jezelf en je collega’s uit. 

Ons pand in Nederweert is gloednieuw en de werkplaats een van de modernste van de regio; schoon, veilig, licht, makkelijk te bereiken en vooral erg mooi! 

Omdat we een innovatief bedrijf zijn, wordt meedenken over wat er beter kan, erg op prijs gesteld. We vinden het belangrijk dat je meegroeit met onze nieuwe technieken, oplossingen en doelstellingen, dus aan persoonlijke ontwikkeling is bij BMO geen gebrek! 

Wij zijn een jong team van enthousiaste collega’s die het beste voor onze klanten nastreven. We zorgen voor gratis vers fruit, lunchen samen in onze gezellige kantine of zitten lekker buiten. Naast hard werken, hebben we iedere vrijdag een borrel en organiseren we regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen te sporten in onze inpandige fitnessruimte en overleggen we graag in onze gezellige bedrijfskantine. En onze feestavonden zijn werkelijk waar legendarisch!

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 11:30 - 12:00 - 12:30 - 13:00 - 13:30 - 14:00 - 14:30 - 15:00 - 15:30 - 16:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Er is vrije inloop tussen 11.00 en 17.00 uur: vooraf aanmelden voor een tijdstip is wenselijk, niet verplicht;
  • Je kunt hier op eigen gelegenheid rondlopen en krijgt uitleg van medewerkers op de diverse werkplekken;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers; 
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: BMO
Adres: Platinastraat 24
6031 TW Nederweert
Website: www.bmoautomation.nl

Andere deelnemende bedrijven