Maak kennis met Blitta

In Venray levert Blitta al jarenlang vakwerk door het ontwerpen en realiseren van gevels voor uiteenlopende gebouwen. Hun handtekening is te vinden op prominente locaties zoals Hoog Catharijne in Utrecht, het hoofdkantoor van Canon in Venlo en The Valley op de Zuidas in Amsterdam. Gerealiseerde projecten van Blitta zijn dan ook vooral in de randstad terug te vinden.

Blitta staat bekend om hun expertise in de gevelbouw, met een focus op Nederland en Vlaanderen. Ze richten zich niet op de gemiddelde nieuwbouwwoning, maar op de complexere, grootschalige projecten in de utiliteitsbouw en woningbouw. Dit jaar markeert een bijzonder moment in de geschiedenis van Blitta: het 150-jarig bestaan. Een indrukwekkende mijlpaal die getuigt van een lange traditie in innovatie, vakmanschap en een vooruitstrevende blik op de toekomst.

Deze 150 jaar zijn niet zomaar voorbijgegaan. Ze vertegenwoordigen een periode van constante ontwikkeling en aanpassing aan nieuwe technologieën en veranderende marktbehoeften, altijd met een nuchtere kijk op de mogelijkheden en uitdagingen in de bouwsector.  

Blitta’s jubileum is een moment om stil te staan bij wat we hebben bereikt en tegelijkertijd vooruit te kijken naar de toekomst. Het is een bevestiging van onze toewijding aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige, duurzame geveloplossingen die niet alleen vandaag de dag, maar ook in de toekomst van waarde zijn.

Met dit 150-jarig jubileum onderstrepen we onze voortdurende inzet voor innovatie en duurzaamheid in de gevelbouw. We kijken uit naar de volgende projecten waarbij we onze ervaring en expertise kunnen inzetten om bij te dragen aan de esthetiek en functionaliteit van het Nederlandse en Vlaamse stadsbeeld.
 

Je maakt het bij BLITTA

Achter de realisatie van zulke prachtige, vaak prestigieuze projecten, bevindt zich een team van zo’n 100 vakmensen. Veelal techneuten, die hun krachten bundelen. Die elk project opnieuw hun kennis, vaardigheden en creativiteit inzetten om naar tevredenheid een prachtig eindresultaat te realiseren. Hierbij worden verschillende rollen vervuld. Denk onder meer aan de rol van project engineer, werkvoorbereider, productiemedewerker of monteur. Samen werken, samenwerken: teamwork! De factor MENS staat dan ook hoog in ons vaandel.

Voor het realiseren van onze ambitie - vertaald in onze slogan 'The beauty of innovation' – verwelkomen we graag enthousiaste mensen. Nieuwe collega's met passie voor het vak, teamgeest en de wil om bij te dragen aan het leveren van kwalitatief hoogstaande gevels. Een carrière bij Blitta betekent uitdagende projecten, afwisselend werk, teamwork en ruimte voor ontwikkeling. Werken bij Blitta betekent ook onderdeel uitmaken van een team van enthousiaste collega’s met passie voor de gevelbouw. Bovendien betekent het werkzaam zijn in een organisatie waarbij innovatie en het succesvol aangaan van uitdagingen in de genen zit.

Benieuwd naar onze actuele vacatures? Kijk eens op onze website: https://www.blitta.nl/organisatie/vacatures

Quincy maakt het bij Blitta

Blitta111.png

Maak kennis met Quincy Rosebel; een van de drijvende krachten achter Blitta Gevelsystemen. Als allround productiemedewerker is Quincy de man die met vakmanschap en enthousiasme de wereld van gevelsystemen tot leven brengt; inmiddels al ruim 5 jaar!

Een spontane ontdekking: van hout naar aluminium
Quincy’s loopbaan bij Blitta begon niet als een geplande carrièrestap, maar eerder als een spontane ontdekking. “Ik ben zelf naar de Bouwcampus in Horst gegaan, en hier begon mijn loopbaan eigenlijk als timmerman en bouwvakker; het leek erop dat mijn toekomst vooral uit hout zou bestaan. Aluminium, waar we mee werken bij Blitta, was echter een onbekend terrein voor mij.

lees verder

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 12:00 - 13:00 - 14:00 - 15:00 - 16:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
  • Vooraf aanmelden is wenselijk, niet verplicht
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers;
  • Tijdens het bezoek draag je een veiligheidshesje van Blitta.
Bedrijf: Blitta
Adres: Maasheseweg 77
5804 AB Venray
Website: www.blitta.nl

Andere deelnemende bedrijven