Maak kennis met Blitta

Blitta maakt in het mooie Venray prachtige gevels voor gebouwen. In Nederland zie je hun werk terug op Hoog Catharijne in Utrecht, het hoofdkantoor van Canon in Venlo en The Valley op de Zuidas in Amsterdam. 

Blitta is een gevestigde naam in de top van de gevelbouw in met name Nederland en Vlaanderen. Niet gericht op een enkele nieuwbouwwoning, maar gespecialiseerd in complexe, grootschalige utilitaire werken en woningbouwprojecten.

Je maakt het bij BLITTA

Achter de realisatie van zulke prachtige, vaak prestigieuze projecten, bevindt zich een team van zo’n 100 vakmensen. Veelal techneuten, die hun krachten bundelen. Die elk project opnieuw hun kennis, vaardigheden en creativiteit inzetten om naar tevredenheid een prachtig eindresultaat te realiseren. Hierbij worden verschillende rollen vervuld. Denk onder meer aan de rol van project engineer, werkvoorbereider, productiemedewerker of monteur. Samen werken, samenwerken: teamwork! De factor MENS staat dan ook hoog in ons vaandel.

Voor het realiseren van onze ambitie - vertaald in onze slogan 'The beauty of innovation' – verwelkomen we graag enthousiaste mensen. Nieuwe collega's met passie voor het vak, teamgeest en de wil om bij te dragen aan het leveren van kwalitatief hoogstaande gevels. Een carrière bij Blitta betekent uitdagende projecten, afwisselend werk, teamwork en ruimte voor ontwikkeling. Werken bij Blitta betekent ook onderdeel uitmaken van een team van enthousiaste collega’s met passie voor de gevelbouw. Bovendien betekent het werkzaam zijn in een organisatie waarbij innovatie en het succesvol aangaan van uitdagingen in de genen zit.

Benieuwd naar onze actuele vacatures? Kijk eens op onze website: https://www.blitta.nl/organisatie/vacatures

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 12:00 - 13:00 - 14:00 - 15:00 - 16:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers;
  • Tijdens het bezoek draag je een veiligheidshesje van Blitta.
Bedrijf: Blitta
Adres: Maasheseweg 77
5804 AB Venray
Website: www.blitta.nl

Andere deelnemende bedrijven