Maak kennis met Belden

Belden is wereldleider op het gebied van hoogwaardige oplossingen voor het overdragen van gegevens, audio en video die van groot belang zijn voor organisaties. Dit doet Belden als producent van kabels (bijvoorbeeld tv- en glasvezelkabel), connectiviteit en actieve componenten waardoor jij bijvoorbeeld het WK Voetbal of de Olympische Spelen op jouw televisie kan bekijken. Alle producten zijn ontworpen voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden en eisen. 

Met innovatieve oplossingen gericht op betrouwbare en veilige overdracht van snelgroeiende hoeveelheden data die nodig zijn voor de huidige toepassingen, staat Belden midden in de wereldwijde transformatie naar een verbonden wereld met het streven de beste technologie te leveren.

JE MAAKT HET BIJ BELDEN

Belden biedt een flexibele en motiverende omgeving waar je zowel je persoonlijke als je professionele vaardigheden kunt blijven ontwikkelen. Wij zijn een team van winnaars, waar er veel mogelijkheden zijn om je carrière vooruit te helpen. Je werkt in een dynamische organisatie die gericht is op constante vernieuwing, resultaten en het leveren van de beste service en producten aan onze klanten. Er is een open cultuur waarin iedereen elkaar inspireert en ondersteund.

Vind jij het leuk om producten van hoge kwaliteit te produceren samen met een professioneel team? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een quality engineer, maintenance engineer, storings- & onderhoudsmonteur & operators. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Heb jij nu al zin om bij Belden te starten? Neem dan direct contact op met onze HR Business Partner, Bianca Wijnen: bianca.wijnen@belden.com of 06-43218732. Ben je nieuwsgierig naar werken binnen onze organisatie? Bezoek dan zeker de open dag op 2 april!

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 12:00 - 13:00 - 14:00 - 15:00 - 16:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein en in de buurt;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers.
Bedrijf: Belden
Adres: Edisonstraat 9
5928 PG Venlo-Blerick
Website: www.belden.com

Andere deelnemende bedrijven