Maak kennis met apt extrusions

De producten en het werk van apt Extrusions zie je op veel plekken om je heen terugkomen. Bijvoorbeeld in aluminium raamkozijnen, de bagageruimte van touringcars en fietsen- en dakdragers op auto's. 

De apt Group is een van de toonaangevende bedrijven in de Europese aluminiumindustrie. Wij produceren, bewerken en distribueren aluminium profielen en producten voor de bouw-, transport-, automobiel- en industriële sector. Met 4 productievestigingen is onze groep onderverdeeld in de divisies apt Extrusions (extrusie) en apt Products (bewerking). Met onze circa 1.000 medewerkers dekken wij de gehele waardeketen af - van ontwikkeling, recycling, extrusie, verdere bewerking en oppervlaktebehandeling (anodiseren en poedercoaten) tot assemblage en logistiek.

JE MAAKT HET BIJ apt extrusions

Bij apt ontwikkelen en produceren we hoogwaardige aluminium profielen en producten – voor onze klanten, die marktleider in hun segment zijn. Alle apt medewerkers maken deel uit van een internationaal team van ongeveer 1.000 mensen die samenwerken om onze gemeenschappelijke doelen te realiseren.

Cruciaal voor ons succes zijn de juiste medewerkers. We willen het beste team vormen – met unieke mensen met verschillende kwalificaties en sterke punten. Mensen die samenwerken aan de oplossingen van morgen, die elkaar aanvullen en zich maximaal inzetten voor het team. Mensen die samen nieuwe uitdagingen aangaan en zo beter worden – en tevredener.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers. Omdat zij zich verder willen ontwikkelen – en wij bieden hun de mogelijkheid om dat te doen. Door middel van opleidingsplaatsen, persoonlijke ontwikkelingsplannen, een speciaal programma ter bevordering van jong talent, taalcursussen en interne opleidingen aan de apt Academy.

De werkomgeving bij apt bestaat uit een moderne infrastructuur, innovatieve communicatiemiddelen en moderne werkplekapparatuur, flexibele werktijden en de financiële stabiliteit van een middelgrote onderneming die op duurzaamheid en waardes gericht is.

Kijk voor actuele vacatures op onze website.

Maak het mee

Tijdstippen voor ontvangst: 11:00 - 12:00 - 13:00
Programmaduur: 60 minuten
Praktisch:
  • Je kunt hier deelnemen aan een van de rondleidingen met begeleiding;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw;
  • Vooraf aanmelden is verplicht.
Gedrags- en huisregels
  • Jongeren onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene;
  • Foto’s en/of video's maken is niet toegestaan;
  • Draag in verband met veiligheid geen open schoeisel zoals sandalen of slippers; 
  • Blijf binnen de looproute en volg de aanwijzingen van medewerkers op.
Bedrijf: apt Extrusions
Adres: Industrieweg 8
6045 JG Roermond
Website: www.apt-alu-products.com/nl

Andere deelnemende bedrijven